Om oss

Oh they say är svenskt varumärke som grundades 2018 i Stockholm av oss, Johan och Ann. Just nu gör vi det vi tycker är roligast, det vill säga designa fina mobilskal.

Vi såg ett hål på mobilskalsmarknaden när det gällde modegrad och utseende. Vi saknade de där coola, stilrena och snygga skalen som vi själva hade velat köpa. Från idéer vid matbordet till mobilskalstillverkare och kartongleverantörer till trendarbete, kundenkäter och kollektionsutformining så var vi igång.

I samarbete med frilansande designers har vi tagit fram noga utvalda print och mönster för att skapa de där skalen som vi fullkomligt älskar.  Vi tror att när något skapas utifrån glädje och kreativitet så märks det på resultatet och vi är stolta och smått förälskade i vår första kollektion och hoppas att ni ska känna detta när ni kikar runt bland våra produkter. Våra skal tillverkas i begränsade upplagor.

I Oh they says första kollektion har vi skapat en design för alla er som vill ha det där lilla extra på sina mobilskal. Stilrena och nytänkande skal för dig som tänker på detaljer och värdesätter mode och grafisk design. Just nu finns våra skal till iPhone 6, 7 och 8.