Köpvillkor

ALLMÄNT

Dessa köpvillkor (”Villkoren”) gäller när du som konsument (”Du”) gör en beställning via www.ohtheysay.com, (”Hemsidan”). Villkoren utgör ett avtal mellan dig och Karioka Produktion, org. nr 811112-XXXX, Finn Malmgrens väg 77,121 50 Johanneshov (”Oh they say” eller ”vi”).
Villkoren är enbart tillämpliga för dig som är konsument och som gör beställningar via hemsidan. Vi ber dig noga läsa igenom Villkoren innan vidare användning av hemsidan.
Genom att göra köp ifrån och använda denna webbsida så förbinder du dig till följande villkor.

 

Varumärket Oh they say är en del av företaget Karioka Produktion.

 

ORDERBEKRÄFTELSE

När du har lagt din beställning, mejlar vi dig en orderbekräftelse, under förutsättning att du har försett oss med din e-postadress. Om vi av någon anledning inte kan skicka alla varor i din beställning, kommer vi att informera dig om detta snarast möjligt. Om vi redan har mottagit betalning för en sådan beställning, kommer vi att återbetala det aktuella beloppet för den vara/varorna med hjälp av samma betalningssätt som du använde då du gjorde din beställning.

Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.

 

PRISER
I priserna, angivna i SEK, ingår moms med 25 %, exklusive fraktavgift. Totalkostnaden för köpet kommer att framkomma tydligt innan slutlig beställning och kommer att inkludera samtliga kostnader förenade med köpet, inklusive eventuella porto-och fraktkostnader.

 

LEVERANSER
Vi levererar bara inom Sverige. Leveranserna skickas som 1:a klassbrev genom PostNord. Om möjligt levereras försändelsen direkt till din brevlåda. I de fall där försändelsen inte går in i brevinkastet lämnar PostNord en avi för upphämtning hos ombud. Enligt Postnords regler är det endast du som står som mottagare som i så fall kan hämta ut paketet. Om du är ombud och ska avhämta ett paket för någon annans räkning krävs att du även visar dennes legitimation.

Fraktavgiften är 29 SEK oavsett hur många varor din beställning innehåller.

Vanligtvis kommer varan skickas från oss senast 2 arbetsdagar efter att ordern mottagits. Om varan inte finns i lager kontaktar vi dig via e-post och betalningen för köpet återbetalas därefter till det kort som använts vid köpet.

Vår målsättning är att kunden skall få sina varor leverans inom 1-3 arbetsdagar. Leveranstiden kan dock variera beroende på mängden beställningar att expediera samt omständigheter vilka vi inte råder över.

Vi tillämpar inte delleveranser. När din order genomförs debiteras beloppet för de varor som skickas. När varorna lämnat vårt lager får du ett kvitto till dig via e-mail. 

BETALNING

Vi kräver förskottsbetalning för varan innan den skickas från oss till kunden.Betalningsalternativ
Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Mondido Payments är:

  • Kortbetalning. Vilka kort som accepteras visas i betalsteget.
  • Swish

 

Kortinformation
När du handlar hos Oh they say behandlas betalningen av Mondido Payments som är en säker elektronisk betalningslösning för Visa och MasterCard/Eurocard. All kortinformation lagras i enlighet med kortnätverkens regelverk. SLS/TSL – Säkerhet och kreditkortsuppgifter Alla kreditkortsuppgifter hanteras tryggt på en säker https-sida och överförs med nyare versioner av TLS.

 


OUTHÄMTAT PAKET
Om ditt paket gått till upphämtning hos ombud ligger det kvar i 14 dagar hos Postnords ombud ifrån det datumet som du blir aviserad att ditt paket finns att hämta. Sedan skickas det tillbaka till vårt lager.

För paket som inte hämtas ut förbehåller sig Oh they say rätten att debitera kunden 175 kr för expeditionsavgift, returfrakt och hanteringskostnader.

 

AVBESTÄLLNING
Om du vill avbeställa din vara, kontakta kundservice@ohtheysay.com, beskriv ditt ärende och ange ordernummer. Har varan ej skickat avbryts din order. Har varan redan hunnit skickats ber vi dig följa instruktionerna för RETUR nedan.

 

ÅNGERRÄTT
Du som kund har i enlighet med Distans - och hemförsäljningslagen ångerrätt i 14 dagar vid köp på Internet. Det gäller även hos oss på Oh they say, dvs du har full retur- och bytesrätt, s.k. öppet köp, i 14 dagar från den dag du mottagit varan/varorna. Du kan även returnera eller byta köp av nedsatta varor. Dina varor ska vara oanvända och i samma skick som du fick varan i.

 

RETUR

14 dagars öppet köp
Vi tillämpar 14 dagars öppet köp som börjar gälla från det att kunden mottagit leveransen. Dvs från den dag kunden fått sin leverans, alternativt när kunden mottagit en avisering om att paketet finns att hämta.

För att returnera ber vi dig kontakta oss för att få detaljerad information om var och hur varorna skall skickas. Maila kundservice@ohtheysay.com och beskriv ditt ärende tillsammans med ditt ordernummer. Kunden står själv för kostnad för emballage och porto och ansvarar för paketet tills det nått oss. Därför rekommenderar vi att du skickar paketet med spårningsalternativ. Den returnerade varan skall skickas in i samma nyskick som den mottogs i, tillsammans med originalförpackning. Oh they say förbehåller sig rätten att avvisa returer eller byten om villkoren inte uppfylls.

Vi återbetalar alla varor som inte använts eller är i väsentligt oförändrat skick. Har du betalat med kort sätts pengarna för returen tillbaka in på kortet.

 

REKLAMATIONER

Vår garanti gäller i ett (1) år från inköpsdagen.

Oh they says garanti täcker inte:

  • Normalt slitage.
  • Skador som uppkommit i samband med förlust, stöld, påverkan av vatten eller eld.
  • Förändringar av varans utseende på grund av normalt slitage eller åldrande, som exempelvis solblekning, flagnad färg, sprickor eller repor.
  • Skador på varan som uppkommit i samband med att den tappats.

Skulle en produkt vara trasig eller felaktig när du får den, har du som kund möjlighet att reklamera varan. Det gör du genom att vända dig till Oh they says kundservice genom att maila kundservice@ohtheysay.com.SÄKERHET
Hela sidan är krypterad SSL. Om du befinner dig på en webbplats där det står https i adressfältet så krypteras all trafik mellan dig som besökare samt servern du kommunicerar med. Detta gör att det är mycket svårt att avlyssna eller manipulera informationen som skickas er emellan och SSL ger därmed en mycket högre säkerhet än en okrypterad http anslutning.


SEKRETESS

Innehållet på den här webbplatsen är upphovsrättsligt skyddat och tillhör Oh they say.


COOKIES

När du besöker ohtheysay.com samlar vi in information om alla besök på vår webbplats.  Vi använder denna information för att förbättra din användarupplevelse, utvärdera användningen av de individuella elementen på ohtheysay.com samt för att understödja vår marknadsföring. 

 

PERSONUPPGIFTER OCH MARKNADSFÖRING
Karioka Produktion värnar om din integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Det är vår målsättning att följa alla vid var tid gällande lagar och regler för personuppgiftsskydd.

Karioka Produktion är personuppgiftsansvarig för behandling-en av de personuppgifter som du som kund lämnar till Oh they say. Genom godkännande av dessa Köpvillkor samtycker du som kund till Oh they say behandling av personuppgifter enligt denna punkt.

Karioka Produktion behandlar dels uppgifter som du som kund själv lämnar till Karioka Produktion, t.ex. kontaktinformation och personnummer, samt uppgifter som Karioka Produktion eller dess samarbetspartners samlar in från annat håll, t.ex. adressuppgifter och uppdaterad kontaktinformation samt köphistorik som registreras i samband med dina köp.

Karioka Produktion kommer att behandla de personuppgifter som du som kund lämnar till Karioka Produktion för administrera din beställning och din leverans av varor.

Du som kund har enligt personuppgiftslagen rätt att en gång per kalenderår gratis begära information om de personuppgifter som behandlas om dig som kund hos Karioka Produktion, oavsett hur de samlats in. Om du vill ha sådan information, ska en undertecknad begäran lämnas till Karioka Produktion. Begäran ska göras skriftligen och kan inte skickas med e-post. Om personuppgifter behandlas i strid med personuppgiftslagen har du som kund rätt att begära att uppgifterna rättas, blockeras eller raderas. 

 

RESERVATIONER
Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter i bild, text och/eller prismärkning. Eventuella tvister hänvisas till Allmänna reklamationsnämnden.

 

FORCE MAJEURE
Under force majeure skjuts våra förpliktelser upp. Om force majeure råder längre än två månader har kunden såväl som vi, Oh they say, rätt att häva avtalet utan någon skyldighet att betala skadestånd. Med force majeure avses bland annat strejker, sjukdom hos personalen, transportstörningar, import/exportförbud, oavsett om detta förekommer hos oss som företag eller hos våra leverantörer.