iPhone XR skal

Letar du efter fina skal till iPhone XR? Då har du kommit rätt - vi har en fantastiskt kollektion av åtta mobilskal för iPhone XR i snygga, personliga print. I årets kollektion hittar du fyra helt nya mönster samt fyra skal från tidigare säsonger.

Nedan hittar du alla våra skal för iPhone XR eller gå direkt till kollektionssidan med alla iPhone skal till fler telefonmodeller.

 

iPhone XR skal - Savann

Låt oss presentera Oh they says mest djuriska iPhone XR skal - Savann. Ett mobilskal i lugna, jordiga färger med världens finaste filur. En både sofistikerad och barnslig design gör att det här printet faller många i smaken. Vi har troligtvis årets coolaste djurtrend, giraff på mobilskal, så glöm inte var du såg det först! Handla iPhone XR skal - Savann.

 

iPhone XR skal - Pastelle

Pastelle är ett av fyra nya skal i vår senaste kollektion, och finns till iPhone XR. En sober blandning av färger mot en off-white bakgrund. Enkelhet i sin bästa form, några penseldrag i rosa, guld och mörkgrön - en dödlig designcocktail omöjlig att motstå. Så, är det kanske dags att köpa ett nytt iPhone XR skal? Då är det bara att slå till på ett idag - så skickar vi ett redan imorgon. Gå till produktsidan för iPhone XR skal - Pastelle för att beställa.

 

iPhone XR skal - Rainbow

Hur vore det med ett riktigt färgglatt skal till din iPhone XR? Rainbow är en av klassikerna tillika kundfavoriterna i vårt sortiment, och finns som skal till iPhone XR. Designen är en sann explosion av färger som och blir en härligt peppig accessoar. Printet sprudlar av härliga färger i en snygg akvarell-känsla som piggar upp vilken grådassig dag som helst. Om du är lika övertygad som vi om att detta är ett absolut must-have skal är det bara att klicka vidare till produktsidan för iPhone XR skal - Rainbow. Mer färg åt folket!

 

iPhone XR skal - Wild Leo

Vår absoluta kelgris Wild Leo finns nu som skal för iPhone XR. Designen är en perfekt balans av det naturliga leopard-mönstret, med ett steg åt det prickiga hållet. Klassisk leopard-design i vår egen tappning som passar perfekt som skal på din iPhone XR. Så tveka inte att lägga vantarna på ett iPhone XR skal - Wild Leo redan idag!

iPhone 11 skal - Velvet

iPhone XR skal - Velvet

Velvet är en stilfull designdiamant i härliga pastellfärger som passar utmärkt till stundande vår- och sommarsäsong. Ett mobilskal med enkel, stilsäker och supertrendig design och ett fint skimmer av sammet när man vinklar skalet. Det här är ett skal för dig som gillar färg, men vill ändå hålla det ganska stramt och sobert. Färgerna går mot rost, rosa en blågrå toner. Klicka vidare här för att gå till produktsidan för iPhone XR skal - Velvet.

 

iPhone XR skal - Albino Leo

Ännu ett snyggt iPhone 11 skal i svartvitt leopardmönster. Albino Leo är Wild Leo's släkting, men här istället med svartvitt mönster för dig som föredrar en mindre färgglad design. Svartvitt är ju alltid svartvitt och det fina är ju att det funkar till allt. Allt! Söker du nytt mobilskal till iPhone XR behöver du inte leta mer för du har just funnit ditt nya favoritskal. Gå till produktsidan för iPhone XR skal - Albino Leo.

 

iPhone XR skal - Terrazzo no.2

En cool designfavorit finns nu på lager som iPhone XR skal. Terrazzo känns tidlöst och varken gammalt eller nytt. Vi är åtminstone överens om att det är sjukt snyggt. Och som sagt, Terrazzo no.2 finns alltså på våra kunderns önskemål nu som skal till iPhone XR. Skalet är snyggt, coolt och sticker ut med en tidlös, klassisk design. Terrazzo har aldrig varit mer rätt! För att handla, gå vidare till produktsidan för iPhone XR skal - Terrazzo no.2.

 

iPhone XR skal - Sketch

Sketch är ytterligare ett av denna kollektionens helt nya skal för iPhone XR. Som en av de mest utvalda favoriterna i omröstningen där våra kunder fick vara med och välja ut vilka mobilskal blev den till slut ett av de skal som blev verklighet. Abstrakta fält och lite terrazzo-stuk verkade funka hos kunderna, och vi är väldigt glada för att Sketch nådde hela vägen! Gå direkt till produktsidan för iPhone XR skal - Sketch.