iPhone 11 skal

Äntligen erbjuder vi skal till iPhone 11! Redan från den dag iPhone 11 släpptes har vi fått förfrågningar på när vi ska göra skal för den modellen. Så, nu är väntan slut - alla print i vår senaste kollektion finns till iPhone 11, samt fyra kundfavoriter som hängt med från tidigare säsonger. Scrolla ner för att se våra senaste skal för iPhone 11 eller gå direkt till kollektionssidan med alla iPhone 11 skal.

 

iPhone 11 skal - Velvet

iPhone 11 skal - Velvet

Velvet är en riktig skönhet i våriga pastellfärger. Ett skal med enkel och stilfull design och ett fint skimmer av sammet. Ett mobilskal för dig som gillar färg, men vill ändå hålla det strikt och stilfullt. Färgerna går i rostbrunt, lilarosa en dov blågrå nyans. Helt rätt för säsongen alltså. Gå till produktsidan för iPhone 11 skal - Velvet.

 

 

iPhone 11 skal - Sketch

Detta är ett av säsongens nya skal för iPhone 11, utvald som en av de absoluta favoriterna i omröstningen där våra kunder fick vara med och välja ut vilka mobilskal som skulle ingå i nästa kollektion. Abstrakta linjer och terrazzo-lika fält gick tydligen hem hos kunderna, och vi är superglada att just detta skal blev verklighet! Här köper du iPhone 11 skal - Sketch.

 

 

iPhone 11 skal - Savann

Låt oss presentera vårt mest djuriska iPhone 11 skal - Savann. Ett mobilskal i lugna, jordiga färger med världens gulligaste design. En lite arty, men samtidigt barnslig design gör att det här sprintet faller många i smaken. Detta är gissningsvis årets coolaste djurtrend, giraff på mobilskal, kom ihåg var du såg det först! Handla iPhone 11 skal - Savann.

 

 

iPhone 11 skal - Pastelle

Pastelle är det fjärde nya skalet i vår senaste kollektion, och även det finns numera till iPhone 11. En fin mix av färger mot en smutsvit bakgrund. Enkelhet i sin bästa form, tre penseldrag i de snygga färgerna rosa, guld och mörkgrön - en designcocktail man inte kan motstå. Så, är det på tiden att köpa ett nytt iPhone 11 skal? Då är ett köp av denna godbit ett säkert val. Gå till produktsidan för iPhone 11 skal - Pastelle.

 

 

iPhone 11 skal - Wild Leo

Vår absoluta storsäljare Wild Leo finns nu som skal för iPhone 11. Designen är en perfekt mix av det naturliga leo-mönstret, med ett drag åt ett prickigt manér. Klassisk leopard-design i vår egen tappning gör sig utmärkt som skal på din iPhone 11, så tveka inte att klicka hem ett iPhone 11 skal - Wild Leo redan idag! 

 

 

iPhone 11 skal - Albino Leo

Här är ytterligare ett coolt iPhone 11 skal med leopardmönster. Detta är Wild Leo's kusin, men istället i svartvitt mönster för dig som gillar en stramare design. Svartvitt är ju alltid svartvitt, funkar till allt! Letar du nytt mobilskal till iPhone 11 behöver du inte leta längre - här är ditt nya favoritskal. Gå direkt till iPhone 11 skal - Albino Leo.

 

 

iPhone 11 skal - Terrazzo no.2

En gammal favorit finns nu även som iPhone 11 skal. Terrazzo-mönstret känns tidlöst, varken gammalt eller nytt. Men en sak är säker, att det är snyggt. Och som sagt, skalet finns alltså nu som skal till iPhone 11. Snyggt, coolt och klassisk design. Terrazzo har aldrig varit mer rätt. För att shoppa, gå till produktsidan för iPhone 11 skal - Terrazzo no.2.

 

 

iPhone 11 skal - Rainbow

Är det dags för ett riktigt färgglatt skal till din iPhone 11? Rainbow är en av veteranerna i sortimentet, men finns nu som tur är även som mobilskal till iPhone 11. Designen är en riktig färgexplosion som sätter pricken över i'et på din mobil. Motivet bubblar av härliga färger i en snygg akvarell-känsla, väldigt svårt att motstå. Om du är lika övertygad som vi kan du klicka vidare till produktsidan för iPhone 11 skal - Rainbow. Mer färg åt folket!