14 dagars öppet köp:
Vi tillämpar 14 dagars öppet köp som börjar gälla från det att kunden mottagit leveransen. Dvs från den dag kunden fått sin leverans, alternativt när kunden mottagit en avisering om att paketet finns att hämta.

För att returnera ber vi dig kontakta oss för att få detaljerad information om var och hur varorna skall skickas. Maila kundservice@ohtheysay.com och beskriv ditt ärende tillsammans med ditt ordernummer. Kunden står själv för kostnad för emballage och porto och ansvarar för paketet tills det nått oss. Därför rekommenderar vi att du skickar paketet med spårningsalternativ. Den returnerade varan skall skickas in i samma nyskick som den mottogs i, tillsammans med originalförpackning. Oh they say förbehåller sig rätten att avvisa returer eller byten om villkoren inte uppfylls.

Vi återbetalar alla varor som inte använts eller är i väsentligt oförändrat skick. Har du betalat med kort sätts pengarna för returen tillbaka in på kortet.

REKLAMATIONER

Vår garanti gäller i ett (1) år från inköpsdagen.

Oh they says garanti täcker inte:

- Normalt slitage.
- Skador som uppkommit i samband med förlust, stöld, påverkan av vatten eller eld.
- Förändringar av varans utseende på grund av normalt slitage eller åldrande, som exempelvis solblekning, flagnad färg, sprickor eller repor.
- Skador på varan som uppkommit i samband med att den tappats.
- Skulle en produkt vara trasig eller felaktig när du får den, har du som kund möjlighet att reklamera varan. Det gör du genom att vända dig till Oh they says kundservice genom att maila kundservice@ohtheysay.com.